Ce primești când adopți un pom?
  • certificat de adopție cu numele tău;
  • plăcuță pe un pom din livada noastră cu numele tău;
  • posibilitatea de a planifica o vizită în livada noastră și de a recolta roadele din pomul tău;
  • 20 kg de mere direct acasă;
  • livrare gratuită pe teritoriul României;
  • certificat de conformitate.
Avantajele unei adopții

Adopția unui pom fructifer aduce multiple beneficii.

Ai acces la fructe proaspete și sănătoase, economisești bani pe termen lung, petreci timp în natură și implici familia într-o activitate educativă și distractivă.

În același timp, promovezi un stil de viață sustenabil și contribui la conservarea biodiversității. Este o alegere înțeleaptă și plină de avantaje atât pentru tine, cât și pentru mediul înconjurător.

Transparență și trasabilitate

Îți oferim posibilitatea de a vizita pomul pe care l-ai adoptat, oferindu-ți o experiență autentică și personală. În timpul acestei vizite, vei avea oportunitatea să vezi cum sunt cultivate și îngrijite fructele pe care le vei consuma, ceea ce îți va oferi o perspectivă mai detaliată asupra îngrijirii pomilor fructiferi. Prin urmare, vei înțelege mai bine importanța originii produselor pe care urmează să le consumi.

Cunoștințe

Îți vom dezvălui mai multe curiozități despre recolta noastră, împărtășindu-ți detalii despre întregul proces, inclusiv bucuriile și provocările întâmpinate în fiecare etapă. Cultivarea fructelor nu se aseamănă cu fabricarea obiectelor fizice. Aceasta depinde de factori precum vremea, vârsta pomului fructifer și alți factori, asupra cărora fermierii nu au întotdeauna control.

Calitate

Ne asumăm responsabilitatea de a-ți trimite fructele într-o stare optimă de coacere, asigurându-ne că produsele ajung la tine într-o condiție perfectă. Ne străduim să livrăm produsele fără probleme, garantându-ți astfel o experiență plăcută și satisfăcătoare.

Ce se întâmplă dacă apare o nenorocire și nu vă putem trimite produsele recoltei?

Te asigurăm că, în situația în care nu primești recolta adopției tale din orice motiv, Grădina Lui Piper se angajează să ofere o rambursare completă în astfel de cazuri.

Toate informațiile despre adopție le găsești aici:

Cum adopt?

  1. Pentru a adopta un pom fructifer din Grădina Lui Piper, primul pas pe care trebuie să-l urmezi este să creezi un cont.
  2. După ce ai completat informațiile necesare și ai finalizat procesul de adopție, vei primi certificatul de adopție.
  3. Durata adoptării unui pom fructifer este de un an.
  4. Plata pentru finalizarea procesului de adopție se va efectua online, cu cardul.

După recoltarea fructelor, ne ocupăm de pregătirea tuturor comenzilor pentru a fi expediate cât mai rapid posibil, astfel încât să te poți bucura de cele mai proaspete fructe. Ne dorim ca produsele noastre să ajungă la tine într-o stare optimă, păstrându-și prospețimea și calitatea.

Există posibilitatea de a nu primi recolta propriei mele adopții?

Există o șansă ca recolta provenită din propria ta adopție să nu fie garantată. Există diverși factori care pot influența recolta, cum ar fi condițiile de mediu sau boli ale pomilor, ceea ce poate duce la obținerea unei cantități mai mici de fructe. Totuși, procesul de adopție are un avantaj. Planul nostru este să îți alocăm o parte din recolta generală. Această împărțire a recoltei între toate adopțiile ne permite să ofere clienților o recoltă sigură.

Pot să vizitez livada?

Suntem încântați să îți oferim posibilitatea unei vizite în livada noastră! Echipa este pregătită să te întâmpine cu brațele deschise. Te rugăm să anunți vizita cu cel puțin o săptămână înainte, prin consultarea certificatului de adopție, unde îți oferim posibilitatea de a alege data și ora vizitei.

Deoarece vei intra în spații agricole, te rugăm să porți încălțăminte rezistentă și îmbrăcăminte adecvată pentru exterior.