Companii

Alege pachetul dedicat companiilor și beneficiază de următoarele aspecte favorabile:

  • Promovarea sănătății angajaților: Consumul de fructe proaspete poate contribui la o alimentație sănătoasă și echilibrată. Fructele sunt bogate în vitamine, minerale și fibre, care pot susține sănătatea generală și sistemul imunitar al angajaților. Prin furnizarea de fructe în birou, angajatorul încurajează alegerile alimentare sănătoase și promovează un stil de viață activ și echilibrat.
  • Îmbunătățirea moralului și productivității angajaților: Fructele proaspete la locul de muncă poate fi văzută ca un gest de grijă și apreciere față de angajați. Aceasta poate crea un mediu de lucru mai plăcut și poate contribui la îmbunătățirea moralului și satisfacției angajaților. Angajații vor fi mai motivați și mai mulțumiți, ceea ce poate conduce la o productivitate mai mare și la o atmosferă de lucru mai pozitivă.
  • Promovarea unei imagini pozitive a companiei: Oferirea de fructe în cadrul firmei poate fi percepută pozitiv de către clienți, parteneri și alte părți interesate. Angajatorul demonstrează preocupare pentru sănătatea și bunăstarea angajaților săi. Aceasta poate consolida imaginea și reputația companiei în comunitate și poate atrage interesul potențialilor angajați sau clienți.
Ești interesat?
Aceste companii au făcut o alegere... fructuoasă