Viziune

Oferim noi alternative pentru iubitorii de fructe

Chiar dacă trăim într-o eră dominată de tehnologie, noi suntem fermieri în adevăratul sens al cuvântului și ne-am dedicat în totalitate agriculturii.

Plecând de la propria noastră experiență ca tineri fermieri, am înțeles importanța unei legături directe între producător și consumator. Astfel am dezvoltat această platformă care facilitează acest schimb direct, eliminând intermediarii și oferindu-vă un acess facil serviciilor noastre.

Standarde de calitate:

Suntem dedicați schimbării standardelor de calitate, pentru a oferi consumatorilor produse proaspete și gustoase, care satisfac cele mai exigente cerințe.

Ne propunem să simplificăm procesul de distribuție fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Ne concentrăm pe promovarea unei piețe agricole care respectă practicile și tradițiile locale.

Dorim să eliminăm risipa de fructe. În loc să ne concentrăm pe aspectul comercial impus de hipermarketuri, pe noi ne preocupă prospețimea, gustul și proveniența fructelor.

Nu considerăm că un fruct trebuie să fie obligatoriu mare, sau fără pete și imperfecțiuni, pentru a fi gustos.

De ce ca și consumator, trebuie să căutăm canale de cumpărare directă a alimentelor?

Trasabilitate și transparență:
Beneficiem de informații detaliate despre proveniența, modul de cultivare și procesarea alimentelor pe care le consumăm.

Generarea impactului prin achiziții:
Prin achiziționarea directă a alimentelor, putem contribui la susținerea unui lanț de impact social și de mediu pozitiv.

Generarea locurilor de muncă
Achiziționând alimente direct de la fermieri, sprijinim crearea și menținerea locurilor de muncă în comunitățile rurale.

Cumpărarea alimentelor direct de la fermier reprezintă cea mai puternică acțiune de zi cu zi disponibilă oricui pentru a genera un impact social, de mediu și economic pozitiv.

Prin intermediul acestui nou lanț, se creează o verigă directă între producătorul alimentelor și consumator, eliminând intermediarii și promovând o relație mai directă și transparentă.